• Unique brand with own designs and small collections
 • Worldwide delivery
 • Niet goed? Voucher terug!

9.8

Vivien van Wissen - 12 / Jan / 2018

Van ontwerp tot schoen

Hoe ontstaat een nieuwe collectie en waar haal ik mijn inspiratie vandaan? In deze blog vertel ik je hier meer over en de bijbehorende zaken.

Van ontwerp tot schoen
Blog

Van ontwerp naar schoen

Waarom ik het merk Zivaano ben gestart is voor de meeste vrouwen die mij kennen wel duidelijk. Ikzelf heb al jaren lang een grotere schoenmaat en vond het aanbod dramatisch. Na wat marktonderzoek te hebben gedaan ben ik erachter gekomen dat ik niet de enige ben. Dus startte ik mijn eigen schoenenmerk. Bij Zivaano koop je leuke en trendy damesschoenen in de schoenmaten 42 t/m 45.

Nu Zivaano enige tijd bestaat kan ik bevestigen dat de resultaten van mijn onderzoek kloppen, want er is veel vraag naar mooie trendy en vrouwelijke damesschoenen in een grotere maat!


Inspiratie opdoen

Een nieuwe collectie damesschoenen in een grote maat ontstaat bij Zivaano niet zomaar. Ik ontwerp alle modellen zelf. Aangezien ik zelf een grotere schoenmaat heb weet ik als geen ander de knelpunten bij het zoeken naar trendy damesschoenen in een grotere maat. Ik laat me inspireren door het straatbeeld, bezoek diverse (internationale) beurzen en reis naar het buitenland om nog meer inspiratie op te doen.


Een goedlopende collectie damesschoenen in grotere maten

Met de inspiratie die ik vastgelegd heb op foto of door middel van aantekeningen kijk ik naar mijn goedlopende items uit voorgaande collecties. Van hieruit ga ik beginnen met het samenstellen van een nieuwe collectie trendy damesschoenen in een grote schoenmaat. Ik stel een lijst met specificaties op en voeg daar het aanwezige beeldmateriaal aan toe. Dit gaat vervolgens naar mijn fabrikant en zij gaan aan de slag met de eerste samples. Per model wordt bekeken welke leest hiervoor geschikt is of dat er eventueel een nieuwe leest gemaakt moet worden. Na een paar weken ontvang ik de eerste samples.


Het testen van de nieuwe collectie damesschoenen

De samples die ik toegestuurd krijg zijn gemaakt in mijn eigen schoenmaat. Ik kan de schoenen dus zelf uitproberen voordat ze in de collectie verschijnen. Ik kan voelen hoe de pasvorm is en heel belangrijk, of ze lekker lopen. Ik stuur mijn commentaar terug naar de fabrikant en indien nodig worden er nieuwe samples gemaakt, net zo lang tot ik helemaal tevreden ben. Als de gehele nieuwe collectie damesschoenen naar wens is, worden ze geproduceerd. Zodra ze binnen zijn verschijnen ze op Zivaano.com en kan ik mijn trouwe klanten weer trots verrassen met een mooie nieuwe collectie damesschoenen in een grotere maat.


Wil je op de hoogte gesteld worden zodra de nieuwe collecties van Zivaano binnen zijn? Schrijf je in voor de nieuwsbrief onderaan de pagina en ontvang tevens €5,- shoptegoed. 

Leave a comment

What are your experiences? Read or write a review here..

*Your email address will not be published

* Required fields

Recent articles

The latest news from our blog

 • ZIVAANO - Onderhoud van metallic schoenen
  05 / Apr / 2021

  Vivien van Wissen - 12 / Jan / 2018

  ZIVAANO - Onderhoud van metallic schoenen

 • ZIVAANO - SAMPLE SALE zaterdag 18 januari
  27 / Dec / 2019

  Vivien van Wissen - 12 / Jan / 2018

  ZIVAANO - SAMPLE SALE zaterdag 18 januari

 • Vrijdag 29 november Black Friday in de winkel van Bij Saar Thuis
  07 / Nov / 2019

  Vivien van Wissen - 12 / Jan / 2018

  Vrijdag 29 november Black Friday in de winkel van Bij Saar Thuis

 • Is lompigheid een gevolg van lang zijn en grote voeten hebben?
  13 / Jul / 2018

  Vivien van Wissen - 12 / Jan / 2018

  Is lompigheid een gevolg van lang zijn en grote voeten hebben?

 • Van ontwerp tot schoen
  12 / Jan / 2018

  Vivien van Wissen - 12 / Jan / 2018

  Van ontwerp tot schoen

Login

Forgot your password?

 • All your orders and returns in one place
 • The ordering process is even faster
 • Your shopping cart stored, always and everywhere
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »