2019 een nieuw jaar .......

  • Geplaatst op
  • Door Vivien van Wissen
  • 0
2019 een nieuw jaar .......

2019, een nieuw jaar is aangebroken voor ons allemaal. Het moment om jullie, mijn klanten, te bedanken voor het winkelen bij mij. Want zonder jullie zou Zivaano nooit zo groot zijn. Dit is voor mij ook een moment waarop ik terugkijk op wat heb ik tot dusver allemaal heb bereikt met Zivaano.

Als ik zie waar ik vandaan kom ben ik al heel trots. In mei 2016 heb ik mijn baan opgezegd om deze droom na te jagen. Het starten van een eigen schoenenmerk voor dames met een grotere schoenmaat. Uit frustratie geboren zoals velen van jullie wel weten.


Het is een groot avontuur met hier en daar een hobbeltje. Het vinden van een geschikte fabrikant die mijn eigen ontwerpen wilde produceren was een leuke, maar ook uitdagende zoektocht. Een partij vinden die het met mij aandurfde damesschoenen te maken in grote maten. Dat is iets waar niet veel fabrikanten ja tegen zeggen. Maar de aanhouder wint: uiteindelijk heb ik een fantastische partij weten te vinden. In een kleine fabriek in Griekenland, waar men echt nog het ambacht beheerst, worden de schoenen met de hand gemaakt.


Het oprichten en in de markt zetten van Zivaano gaat niet zonder slag of stoot. Want ik heb dit merk vanuit niets opgebouwd en alles zelf gedaan. Denk hierbij aan het bedenken van de merknaam, het bouwen van de website, tot de levering bij jou aan de deur. Daar komt ook Social Media bij. Via Facebook en Instagram wil ik jullie inspireren en de schoenen aan jullie laten zien. Op het moment dat de nieuwe modellen binnenkomen ben ik helemaal hyper en wil ze direct met jullie delen. En dan is het vaak wel even zoeken naar een mooie setting voor een toffe foto. Als ik die dan gevonden heb komt dat stukje tekst er nog bij kijken.
En dan ben ik benieuwd; wat vinden jullie leuker? Een persoonlijke stukje tekst waarbij ik jullie meeneem in mijn avontuur, of random tekst bij de foto’s? En als je dan voor het persoonlijke kiest ben ik heel benieuwd wat zou je willen zien en lezen. Jullie input is mij veel waard want jullie zijn ten slotte de doelgroep.


Ik heb er lang over gedaan om deze post te schrijven maar ik vind dat je soms ook iets nieuws moet durven proberen en dacht laat ik het nieuwe jaar dan maar meteen gebruiken om iets meer van mezelf en mijn avontuur te laten zien. Worden jullie hier blij van? 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.