• Uniek merk met eigen ontwerpen en kleine collecties
 • Gratis verzending in NL boven de €100
 • Niet goed? Voucher terug!

9.8

Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

Edith Dohmen - Style Has No Size

Edith Dohmen van Style has NO size ontdekte onlangs Zivaano. Ze was zo enthousiast dat ze ons belde voor een interview en een super leuk artikel schreef over Zivaano.

Edith Dohmen - Style Has No Size
Blog

Zivaano is een shop voor trendy damesschoenen in grote maten. Onze matenrange loopt uiteen van maat 42 tot en met maat 45. Ik heb persoonlijk niet heel erg last om schoenen te vinden. Mijn geluk, want ik ben enorme schoenen fan! Ik heb eigenlijk altijd maat 41 gehad, ik merk wel dat ik de laatste tijd liever naar een maat 42 grijp. Mijn zusje heeft wel altijd een maat 43 gehad, en daardoor zag ik van dichtbij dat het erg lastig is om leuke trendy schoenen te vinden. Ook kreeg ik vaak de vraag over het shoppen van grotere maat schoenen via jullie of op styling gebied. Het is best lastig om schoenen in die maat te vinden die niet een hoog oma gehalte hebben. En daarom dit leuke merk. Voor mij nog onbekend, maar nu niet meer.

Vivien van Wissen is het merk Zivaano gestart, hier een klein interview met haar.

"Vanaf mijn veertiende heb ik al een grote schoenmaat en vanaf toen was het voor mij altijd drama om leuke schoenen te vinden. Al mijn vriendinnen hadden de tofste, nieuwste schoenen en ik moest altijd maar genoegen nemen met die suffe schoenen. Iets wat heel frustrerend was en waar ik ook enorm onzeker van werd."


De naam Zivaano is de vertaling van levendig. Mijn voornaam Vivien betekent levendig. Omdat ik het wel persoonlijk wilde houden maar niet mijn eigen naam eraan wilde hangen heb ik uiteindelijk in het Bosnisch de vertaling van levendig gevonden: Zivaano.

“De collectie van Zivaano bestaat uit enkellaarsjes, pumps, sandaaltjes, laarzen en instappers. De styles die ik in de collectie heb zijn stuk voor stuk items die ik zelf fantastisch vind. Voor de ontwikkeling van de nieuwe collecties kijk ik naar de laatste trends en laat ik mij inspireren door andere merken. Ik probeer met mijn collectie rekening te houden met dames die al lang zijn en zich er niet prettig bij voelen om hakken te dragen. Ik heb daarom in mijn nieuwste herfst/winter collectie een stuk minder items met hakken laten ontwikkelen, maar vooral trendy enkellaarsjes met een lage hak. Uiteraard zijn er nog steeds items voor de dames die wel graag hakken willen dragen.”

Ook heb ik een paar opgestuurd gekregen en heb ze mogen testen, welke dat zijn… binnenkort een leuke look met de schoenen van Zivaano!

Laat een reactie achter

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen .

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Sneaker Roos in nieuwe kleuren én maten!
  27 / Sep / 2022

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  Sneaker Roos in nieuwe kleuren én maten!

 • We denken aan onze planeet! Een TRY-OUT, een experiment!  Wie doet mee?
  22 / Jul / 2022

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  We denken aan onze planeet! Een TRY-OUT, een experiment! Wie doet mee?

 • ZIVAANO heeft een nieuwe eigenaar!
  26 / Nov / 2021

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  ZIVAANO heeft een nieuwe eigenaar!

 • ZIVAANO - Onderhoud van metallic schoenen
  05 / Apr / 2021

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  ZIVAANO - Onderhoud van metallic schoenen

 • Online magazijnverkoop woensdag 29 juli van 10-12 uur via Social Media
  27 / Jul / 2020

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  Online magazijnverkoop woensdag 29 juli van 10-12 uur via Social Media

 • Sample Sale - zaterdag 21 juni en woensdag 24 juni van 10 - 19 uur
  10 / Jun / 2020

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  Sample Sale - zaterdag 21 juni en woensdag 24 juni van 10 - 19 uur

 • ZIVAANO - SAMPLE SALE zaterdag 18 januari
  27 / Dec / 2019

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  ZIVAANO - SAMPLE SALE zaterdag 18 januari

 • PRE BLACK FRIDAY ACTIE
  23 / Nov / 2019

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  PRE BLACK FRIDAY ACTIE

 • Vrijdag 29 november Black Friday in de winkel van Bij Saar Thuis
  07 / Nov / 2019

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  Vrijdag 29 november Black Friday in de winkel van Bij Saar Thuis

 • Zaterdag 19 oktober VIP dag voor vaste klaten
  23 / Sep / 2019

  Edith Dohmen - 15 / Nov / 2017

  Zaterdag 19 oktober VIP dag voor vaste klaten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »