Het merk Zivaano

  • Geplaatst op
  • Door Carin - Caat Website Marketing
  • 0
Het merk Zivaano

Lees in dit artikel meer over de achtergrond van Zivaano en de eigenaresse Vivien van Wissen

Eigenaresse van Zivaano Vivien van Wissen is woonachtig en werkzaam in Haarlem. "Ik ben eigenaar van de schoenenlijn Zivaano. Zivaano is bijzonder, waarom? Omdat mijn schoenenlijn gebaseerd is op trendy en moderne damesschoenen in een grote maat."
De matenrange in de webshop van Zivaano loopt uiteen van maat 42 t/m maat 45.


Van enkellaarsjes, pumps en loafers tot sandaaltjes

Bij Zivaano vind je allerlei vrouwelijke hippe damesschoenen. Of je nu op zoek bent naar een enkellaarsje, pump, loafer of sandaal, je zult in de webshop zeker slagen. Mits je natuurlijk een schoenmaat hebt die varieert tussen maat 42 en maat 45! Binnenkort hebben we overigens ook maat 46 in onze collectie!


Van frustratie naar passie

Vanaf haar 14e heeft Vivien schoenmaat 43. In die tijd waren er amper trendy en vrouwelijke schoenen te vinden. "Ik was die oubollige dikke zolen schoenen al jaren zat maar had geen andere keus aangezien er geen hippe vrouwelijke schoenen in mijn maat verkrijgbaar waren. Na jaren ergernis besloot ik van de frustratie een passie te maken en startte met de schoenenlijn Zivaano. Niet zonder succes want het blijkt dat een veelvoud aan vrouwen tegen hetzelfde probleem aan liepen als Vivien.


Vliegende start

Een vliegende start maakte Zivaano, ik had ook niet anders verwacht! Eindelijk hippe vrouwelijke damesschoenen te koop, voor vele vrouwen dus een uitkomst. De frustratie van Vivien is haar passie geworden. Het contact met haar klanten is fantastisch en ze geniet ervan als zij hun kan helpen aan de juiste trendy schoenen in een grotere maat.
"Met mijn fabrikanten kan ik sparren over de mogelijkheden van de schoenen waardoor het ook nog eens een hele creatieve job is. De veelzijdigheid van mijn werk zorgt dat ik iedere dag weer met passie op de werkvloer sta en ik ben nog lang niet klaar. Ik wil de naamsbekendheid van Zivaano onder de doelgroep groot laten worden en ook internationale bekendheid krijgen!"

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.