• Uniek merk met eigen ontwerpen en kleine collecties
 • Gratis verzending in NL boven de €100
 • Niet goed? Voucher terug!

9.8

Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

Ja maar schat... Leuke schoenen in mijn maat vind ik niet zo snel!

Ja maar schat... Leuke schoenen in mijn maat vind ik niet zo snel!
Blog

Ik leef op grote voet, hele grote voet zelfs. Hiermee bedoel ik niet dat ik mijn geld over de balk smijt... Alhoewel, daar kom ik zo op terug. Wat ik er wél mee bedoel is dat ik grote voeten heb, hele grote voeten zelfs. Hoe groot? Maat 45. Slik. 

Er zijn dagen dat ik me er totaal niet druk om kan maken, ze horen bij me en zorgen er voor dat ik met mijn 1 meter 90 enigszins in evenwicht blijf (tenzij ik met vriendinnen een gezellig avondje geborreld heb). Er zijn echter ook dagen dat ik mij wel druk kan maken. Ik deel wat voorbeelden met jullie uit de praktijk.


- Bowlen; heel fijn dat er zo pontificaal achterop zo'n schoen een grote 4 en 5 staat. Hoeft echt niet van mij.

- Vergelijken; als mensen tot de ontdekking komen dat mijn schoenen wellicht wat groter zijn dan die van de gemiddelde vrouw en het vervolgens nodig vinden hun schattige, kleine, poezelige voetje naast mijn stoomboot te zetten ter vergelijking.

- Sneakers; leuke sneakers gevonden (uiteraard op de mannenafdeling) en na mijn vraag of die er ook in maat 45 zijn, als reactie de vraag waar mijn man is om ze te passen. Uhhh ze zijn voor mijzelf. Auch.


En zo is er nog wel meer te noemen. Lig ik daar wakker van? Nee, zeker niet. Met mijn zelfspot zit het wat dat betreft wel goed.


Waar ik in het verleden met mijn moeder stad en land moest afzoeken voor passende schoenen, wordt dat helaas steeds makkelijker... Ik hoor je denken, helaas? Ja, helaas. Mijn excuus voor het aanschaffen van nieuwe schoenen werkt namelijk niet meer. Droevig. Waar ik eerder tegen mijn man kon zeggen; 'Ja maar schat... Leuke schoenen in mijn maat zijn écht niet te vinden, dus ik móet deze wel kopen...', trapt hij daar nu niet meer in. Misschien niet heel gek aangezien ik zo onderhand wekelijks wel een nieuw paar onder zijn neus duw, die echt net anders zijn als die andere die ik al heb. Nu moet ik bekennen dat mijn man niet bepaald de moeilijkste is en mij alle schoenen die ik wil hebben meer dan gunt. Oftewel; wat betreft schoenen voor mijn grote voeten, leef ik aardig op grote voet.


De kern van dit verhaal? Vroeger waren leuke schoenen in mijn maat écht niet te vinden. Durfde ik amper tegen mijn moeder te zeggen dat het honderdste paar dat ik paste, eigenlijk net weer te krap zat. Waren we blij als we in elk geval één paar schoenen voor de winter konden vinden. Wat een verschil is dat met nu.

Wat kan ik een merk als Zivaano waarderen. Ik hoef niet meer stad en land af te zoeken, maar ik heb nu de keuze uit leuke, hippe en vooral goed zittende schoenen! Want één ding heb ik mij voorgenomen, voor mij nooit meer te kleine schoenen!

Laat een reactie achter

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen .

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

 • Sneaker Roos in nieuwe kleuren én maten!
  27 / Sep / 2022

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  Sneaker Roos in nieuwe kleuren én maten!

 • We denken aan onze planeet! Een TRY-OUT, een experiment!  Wie doet mee?
  22 / Jul / 2022

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  We denken aan onze planeet! Een TRY-OUT, een experiment! Wie doet mee?

 • ZIVAANO heeft een nieuwe eigenaar!
  26 / Nov / 2021

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  ZIVAANO heeft een nieuwe eigenaar!

 • ZIVAANO - Onderhoud van metallic schoenen
  05 / Apr / 2021

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  ZIVAANO - Onderhoud van metallic schoenen

 • Online magazijnverkoop woensdag 29 juli van 10-12 uur via Social Media
  27 / Jul / 2020

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  Online magazijnverkoop woensdag 29 juli van 10-12 uur via Social Media

 • Sample Sale - zaterdag 21 juni en woensdag 24 juni van 10 - 19 uur
  10 / Jun / 2020

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  Sample Sale - zaterdag 21 juni en woensdag 24 juni van 10 - 19 uur

 • ZIVAANO - SAMPLE SALE zaterdag 18 januari
  27 / Dec / 2019

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  ZIVAANO - SAMPLE SALE zaterdag 18 januari

 • PRE BLACK FRIDAY ACTIE
  23 / Nov / 2019

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  PRE BLACK FRIDAY ACTIE

 • Vrijdag 29 november Black Friday in de winkel van Bij Saar Thuis
  07 / Nov / 2019

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  Vrijdag 29 november Black Friday in de winkel van Bij Saar Thuis

 • Zaterdag 19 oktober VIP dag voor vaste klaten
  23 / Sep / 2019

  Daisy Kooij - Roest - 29 / Dec / 2017

  Zaterdag 19 oktober VIP dag voor vaste klaten

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »